Суспільство (відео)

Зазирнути в кишеню влади: в Чернігові депутати та чиновники показали свої гаманці (Відео)

Скільки чиновники і депутати дозволяють собі носити у власних гаманцях. І чи готові посадовці та народні обранці до відкритості, тобто – показати свої гроші. ЧЕline вирішив поцікавитися у представників влади, скільки в них грошей.

Депутати та чиновники відповідали на запитання: «Чи носите з собою кишенькові гроші? Які це суми?»

«Зараз не маю, а зазвичай завжди тисячі три лежать у кишені. – Зараз нічого немає? – Немає»,- Іван Бакшун, депутат Чернігівської міської ради.

«Я, наприклад, із собою маю не менше як три тисячі гривень. Плюс маю кошти на картці. – Зараз щось маєте? Покажете? – Я в автомобілі забув. Я беру лише посвідчення, телефон і все»,- Олег Семінський, народний депутат України.

«П’ятсот гривень. – Завжди? – Більш-менш. – Можете показати? – Гаманця немає»,- Олександр Антонов, депутат Чернігівської міської ради.

«Ну, пара сотень завжди є, але я здебільшого користуюся картками. Паперових немає. – Зараз із собою не маєте нічого? – Ні, не маю»,- Максим Зуєв, народний депутат України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Звідки в студентки мільйон на квартиру»: в Чернігові на сесії озвучили можливі корупційні схеми міської влади (Відео)

«Зазвичай це банківські картки і зазвичай це від двох до п’яти тисяч гривень. – Зараз є? – Так. Гроші є, їх небагато, але на пиріжок вистачить»,- Віктор Бистров, депутат Чернігівської міської ради.

«Ну, є, мабуть. Мабуть, є, а що? – А скільки зазвичай? – Я не знаю скільки. – Не знаєте, скільки у вас грошей? – Не знаю, скільки»,- Василь Дмитренко, начальник управління земельних ресурсів ЧМР.

«По-різному, може, тисячу, може, півтори. – Зараз із собою є щось? – 60 гривень. – Можете показати? – Можу, без питань»,- В’ячеслав Летута, депутат Чернігівської міської ради.

«Авжеж, бо як чоловік і без грошей? – Яка сума зазвичай? – До тисячі гривень. – Зараз із вами? – У портмоне. А що?»,-  Андрій Черненко, заступник чернігівського міського голови.

«Якщо поза роботою, то ношу карточку, а на роботі в мене зараз немає коштів. – Взагалі? – Взагалі без грошей»,- Володимир Грецький, голова Деснянської районної в місті Чернігові ради.

«Майже не ношу. Все на картці, все в телефоні вже. Нові технології. – Зараз із собою нічого не маєте? – Не можу сказати, можливо, якісь дрібні суми»,- Наталія Хольченкова, секретар Чернігівської міської ради.

«Я ношу, але іноді трапляються ситуації, що їх нема. – Які це суми? – Ну, тисячу можу носити. – Зараз із собою щось є? – Гривень 400, не більше. – Можете показати? – Так. Бувають ситуації, що їх немає. Карткою звикла розраховуватись. Ось 400 і дрібні»,- Ольга Капустян, генеральний директор КП «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» ЧМР.

«Секундочку… – І секундочки немає»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button