Суспільство (відео)

Жіночність, якість і краса: в Чернігові створили новий бренд одягу (Відео)

«Це моє рідне місто, я тут народилася, виросла і я вважаю, що тут моє місце, я хочу тут жити та творити. І мені хотілося б, щоб саме Чернігів став містом, яке створило найкращий бренд жіночого одягу», — Ірина Чубук – директор чернігівського бренду жіночого одягу «Mollari».

Нещодавно в Чернігові розпочав свою роботу новий бренд жіночого одягу під назвою «Mollari». Попри всі наявні виклики бізнесу у воєнний час, а тим більше діяльність основних потужностей у прифронтовій території, бренд активно розвивається.

Ідея створення «Mollari» виникла в директорки бренду під час її роботи з іншими виробниками.

«Я зрозуміла, що хочу не тільки продавати чийсь одяг, а створювати власний. Адже я зрозуміла, що хочу щось десь поправити, десь виріз більший зробити, десь плече відкрити, десь, навпаки, закрити. Так і виникла ідея щось своє створювати та щось своє продавати», — Ірина Чубук – директор чернігівського бренду жіночого одягу «Mollari».

Мрію про створення власної справи допомогла втілити в життя команда експертів. Під час запуску підприємства працювали лише кілька людей, серед яких начальник виробництва та керівник із добору персоналу. Саме вони і створили команду, яка тепер працює над пошиттям якісного одягу для чернігівського бренду «Mollari».

«Якість пошиття в нас на найвищому рівні, адже в нас працює найкращий технолог у місті, наші дівчата-швачки, це не просто пошити і забути. Якість товарів у нас перевіряє окрема дівчинка, аби всі шви були рівнесенькі, аби все було акуратно, щоб ніде нічого не було зайвого. Наші відгуки загалом на 90% про те, що наш одяг дійсно сидить на дівчатах, вони задоволені, тому повернення для нас – велика рідкість», — Ірина Чубук – директор чернігівського бренду жіночого одягу «Mollari».

Наразі бренд відшиває одяг для власних замовлень, а також співпрацює з низкою підприємств та установ, що формують запит на пошив необхідного спеціального одягу.  

Найбільша увага, звісно, наразі сфокусована на якісному втіленні та поширенні продукції чернігівського бренду серед покупців з України та з-за кордону. Жіночність, якість і краса – основні критерії під час створення одягу командою «Mollari».

«Для мене головне, щоб кожна дівчинка мала жіночний вигляд: талія, груди, посадка. У мене мало одягу оверсайз. Переважно це приталені речі, сукні, боді, тому найголовніше для мене – жіночність, впевненість дівчини у собі», — Ірина Чубук – директор чернігівського бренду жіночого одягу «Mollari».

Наступний етап розвитку виробництва, ділиться планами директор бренду «Mollari» Ірина Чубук, – відкриття шоуруму в Чернігові, аби покупці могли комфортно та якісно обрати одяг, що припаде до душі. Утім, для втілення цієї мети необхідно пропрацювати багато складних робочих моментів.

«Наразі ми займаємося розширенням нашої лінійки, аби одягу було достатньо для вибору. Ми зараз пропрацьовуємо нашу бізнес-модель: який вигляд матиме магазин, де він розташовуватиметься. Ми розвиваємося, наша аудиторія в соцмережах росте і люди вже цікавляться, коли ми відкриємось, тому я думаю, що так, найближчим часом ми відкриватимемо свій магазин і я залюбки запрошу вас до нього», — Ірина Чубук – директор чернігівського бренду жіночого одягу «Mollari».

«Моя мрія – щоб бренд «Mollari» відшивав новинку щодня. Щоб ми могли щодня дивувати нашого клієнта чимось цікавим, оригінальним, новим. Таким, чого раніше не було ніде – тільки в нас», — Ірина Чубук – директор чернігівського бренду жіночого одягу «Mollari».

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button