Суспільство (відео)

Жителів Семенівки тероризує місцевий житель – колишній боксер (Відео)

Останні кілька місяців вулиця Вишнева, розташована в спокійному мікрорайоні Семенівки, живе за комендантською годиною. Щойно стемніє – люди зачиняють хати, вимикають світло і до ранку на вулицю ні ногою.

«Я сплю вдягнена, документи стоять у сумці біля дверей, я сплю вдягнена, як почалася осінь», — сусідка дебошира Тетяна Бондаренко.

Обіцяє спалити хати і навіть побити, ображає жінок і дітей, б’є матір, матюкає всіх, кого зустріне на шляху – все це робить колишній боксер, а нині психічно хворий Михайло Аракчеєв. Йому 44 роки, він і донині займається спортом, постійно живе в Семенівці.

«Він замучив увесь наш куток, ми страждаємо від дій нашого Михайла Володимировича – сусіда, він не реагує на наші прохання, лякає наших дітей купила собі шокер легенький і ходжу по вулицях, бо він його боїться», — сусідка дебошира Тетяна Бондаренко.

«Знають усі – від малого до великого, і дорослі застерігають, щоб усі люди були обережні, його знають не лише за ім’ям і прізвищем, а знають і в обличчя», — жителька Семенівки Наталія Рєпа.

Про семенівського дебошира ЧЕline розповідав навесні цього року. Тоді Аракчеєв тимчасово знімав житло в Чернігові. Поки семенівці відпочивали від свого задиркуватого земляка, дебошир тримав у страху своїх чернігівських сусідів. Люди неодноразово викликали поліцію і навіть відзняли відео, як той специфічно спілкується з охоронцями правопорядку.

Чернігівська поліція не змогла знайти управу на семенівського дебошира, бо ховається він за довідкою з психлікарні, яку отримав кілька років тому, побивши в Семенівці чоловіка. Той згодом помер.

«Він неосудний, у нього є довідка, більше того, ми з вами платимо йому пенсію, він живе на наші з вами кошти і ніхто йому нічого зробити не може психіатр каже, що ми не можемо лікувати його без його згоди, фактично нам треба чекати, поки він когось покалічить або уб’є», — депутат Семенівської районної ради Ілля Сенченко

«Він кидається на жінок, на слабших, дітей, він тягає їх за вуха, дає їм пенделя гне матюки, кидається, може скинути з велосипеда, моя знайома їхала на велосипеді, то він її скинув на швидкості з велосипеда», — сусідка дебошира Тетяна Бондаренко.

Кілька тижнів тому Аракчеєв таки напав на жительку Семенівки. Молода жінка йшла вранці на роботу, він зненацька підійшов і вдарив її по голові. Постраждала – на лікарняному.

«Він мені по голові долонею стукнув. У мене струс мозку, міліція каже, що запитували в нього, він сказав, що я така гарна йшла, але в мене була незручно одягнена шапочка, він її поправив», — постраждала Олена Толочна.

Місцева поліція нині вивчає матеріали справи цього інциденту та ще одного, який теж трапився нещодавно. Аракчеєв викинув із магазину жінку та напав на дитину.

«На даний час у нас відкрито два кримінальні провадження, щодо одного з них проведено всі слідчі дії, спрямовані всі матеріали до прокуратури для погодження підозри, щодо другого триває експертиза», — старший слідчий Семенівського відділення поліції Андрій Лось.

Та поки поліція з прокуратурою вивчають заяви від людей, Аракчеєв і далі тримає у страху всю Семенівку – жінки плачуть, діти бояться ходити до школи. Місцеві жителі підозрюють, що дебошир отримує від цього задоволення, а психічно хворого лише удає з себе.

Журналіст Яна Титенок

Оператор Михайло Пронін

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. В Семеновке ни у кого нет охотничьего ружья?

Back to top button