Суспільство (відео)

Зимові розваги чернігівців: містяни розповіли, як зустрічатимуть великий сніг (Відео)

Нарешті великий сніг прийшов на Чернігівщину. Хоч, за прогнозами синоптиків, він і ненадовго, проте вже провокує фантазію на сніжну та морозну зиму, якої багато хто зачекався.

ЧЕline вирішив поцікавитися в містян щодо їхнього сприйняття такого снігопаду та що вони напланували на випадок, якщо погода порадує сніжними заметілями.

Чернігівці відповідали на запитання: «Як ви сприймаєте перший великий сніг та яке дозвілля плануєте в разі сніжної зими?»

«Озимі не померзнуть і городина у людей не померзне. Розваги? – Так от, бігаємо … від снігу».

«Це буде дуже добре. – Чому? – Для дітей. Давно вже снігу не було».

«Настрій піднімається. Все-таки не бруд, не сльота».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщину засипає снігом

«Зимові розваги, звісно, бо в мене будинок приватний, то, по-перше, треба буде його почистити, а потім порозважатися. – А взагалі дуже приємно».

«На конях кататися буду, на санках. Горілку пити. Трішки. – А як цей сніг сприймаєте? – Дуже добре. Настрій підіймається. Біліше стало, тому що депресія була, а зараз добре.  Дуже подобається. Довгоочікуваний. Новорічний настрій з’являється. Хочеться до ялинки сходити».

«Лижі, санчата. А що? Такий сніг».

«Та звичайні розваги взимку. Санки будуть, лижі. Тут у нас гірка біля Катерининської церкви. Діти будуть кататися. – А як такий великий перший сніг сприймаєте? – Із радістю».

«З гірки кататися діти будуть. Каток залили. – А як сприймаєте великий сніг? – Зараз не дуже зручно. В обличчя все летить».

«Як всі люди, напевно, піду на лижах. – А як сніг такий сприймаєте? – Ну, він трішки мокрий, трішки некомфортний. Якби він був сухенький, то було б краще».

«Які розваги взимку? – Взагалі гуляти, гуляти, гуляти буду. – Як сніг сприймаєте? – Дуже круто. Всі задоволені. Тільки ж завтра не буде вже».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button