Суспільство (відео)

Нові подробиці у справі Блауша-старшого: звернення матері постраждалого хлопчика (Відео)

Скандал довкола Андрія Блауша (рідного брата депутата обласної ради від «Радикальної партії») триває. У травні цього року в Чернігові в районі Олександрівки трапилася ДТП за участю Андрія Блауша.

Іномарка збила 11-річного хлопчика Ярослава Омельченка. Хлопчика в тяжкому стані доставили до лікарні. Удар автівки був настільки сильним, що Ярослав підлетів на кілька метрів угору й зробив два оберти в повітрі. Це сталося на очах у батька, якого хлопець проводжав на маршрутку.

Винуватці ДТП спершу з місця події втекли, але потім уже самі прийшли до правоохоронних органів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрію Блаушу оголосили війну: мати постраждалого в ДТП хлопчика їде до Генпрокуратури (Відео)

Попри очевидні факти, правоохоронні органи хлопчика досі не визнали постраждалою стороною. Є підозра, що цю справу намагаються зам’яти і винні не будуть покарані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блауша-старшого суд покарав за п’яне водіння

Мати постраждалого хлопчика Тетяна Сенько заявила, що буде боротися до кінця і доб’ється справедливості. Жінка вже направила відповідні листи до Генеральної прокуратури. А нині звертається до чернігівців із проханням допомоги. Дуже потрібні відеозаписи, які допоможуть слідству. Подробиці – на відео.

Укотре наголошуємо, якщо Андрій Блауш щось бажає сказати з цього приводу – ми відкриті.

Ще статті по темі

51 коментарів

  1. …мда..сейчас скажут мальчик на дорогу выехал…еще заставят компенсировать ремонт авто…

  2. А там и говорить не надо, мальчик не выехал, а вылетел на дорогу! И я это видел!

  3. Вопрос к маме, а не желаете очную ставку организовать?

  4. Спирт — високоінтелектуальний псевдонім для таких повідомлень…

  5. Так ! Дуже прошу слдійство по відновленню ДТП! Цікаво а СПИРТ. ….ЦЕ АНДРІЙ САКИР КОТРИЙ РОСПИСУВАВСЯ ЗАМІСТЬ ВОРОНИ? ?? ЦІКАВО ЩО БУДЕ З АВТОМОБІЛЕМ ??? КОТРИЙ ЗАДНІМ ЧИСЛОМ БУВ ОФОРМЛЕНИЙ В УГОН !!! ТАК ЩЕ ХОЧУ НА СЛІДЧИЙ ЕКСПЕРИМЕНТ ЕКСТРАСЕНСІВ ТА ТЕЛЕБАЧЕННЯ !ЗГОДНА НА ОЧНУ СТАВКУ !!!

  6. Спирт, забыл написать, что видел как мальчик с собой пакет «крахмала» вёз. )))

  7. Так ще одна точність. …. ПЯТЬ ПАКЕТІВ ЩО ВИКИНУВ БЛАУШ З МАШИНИ ТОЧНА ЕКСПЕРТИЗА ПОЛІЦІЇ АМФИТАМИН! !!! А Ж НІЯК НЕ КРОХМАЛЬ…….

  8. Доречні є питання до СПИРТ !!!! ??? ЯКЩО ВИ ЗАЩИЩАЕТЕ БЛАУША ТО ЧОМУ ВІН УТІК З МІСЦЯ ДТП….

  9. Не треба самим себе обманувати що Блауши наркоділери це весь Чернігів знає хлопчика збив та тікав бо чергову партію наркоти віз потім зкінув товар та повернувся та виявилось в кишені забув що є іще залишок непроданої наркоти тай утік це злочин карається окремою статьою.

  10. Блауш Гнида !!!!Наркоман !!!Дима брат прикрывает!!!Начальник УВД их боится так как это квота Ляшка!!!Эта мразь сбила уже не первого человека!!!!Наркобароны хреновы!!!!Посадить и там очко намазать вазелином!!!!А кто за младшего голосует,тот идиот!!!!

  11. Спирт это клоун который за копейки Блаушенят пишет,а возможно и сам Андрей,личность мерзкая,сцыкливая,одним словам только тюрьма!!!!Давайте выходить на митинги к УВД!!!!Я поддержу и человек 10 прийдет моих друзей,чьих детей эти твари травят своей наркотой

    1. Клоун это ты! Проплаченный при чем клоун! Так же как и этот сайт!

  12. Интересно а что делал несовершеннолетний ребёнок на объездной дороге. Это же нарушение пралил дорожного движения.

  13. На счет псевдонима, каждый сам себе выбирает, а интеллект выражается другими поступками!

  14. Для Татьяны Сенько. Я никого не защищаю, просто смотрю на это дело с разных сторон. То вы выступаете на телевидении и с Блаушем обнимаетесь! То потом опять обижена! Так вы определитесь. И если вы готовы на очную ставку, то организуйте, Таня, меньше слов, а больше дела!

  15. И еще раз , для всех , лично я ехал на встречу и все видел, как вылетел, повторяю, вылетел ребенок из частного сектора под колеса рав4, дальше я видел в зеркало заднего вида. Развернулся и проехал мимо , увидел что молодой человек, похожий на Андрея Блауша стоит рядом и звонит куда-то. Так же уже находились рядом мимо проезжающие люди или просто прохожие. А кто выносил, выбрасывал или еще что-то делал с пакетами, лично я не видел.

  16. Поэтому я считаю нужно объективно оценивать ситуацию!

  17. Моя дитина не летіла як ви кажете з приватного сектору! А з зупинки по обочині їхав до переходу перехідного! А Блауш летів на шалений швидкості

  18. Досить Вам Брехати СПИРТ! !!! Я розсекретила Вас !! Ви там не були та не брешіть !!! У Вас теж син !!!!

  19. Досить Вам Брехати СПИРТ! !!! Я розсекретила Вас !! Ви там не були та не брешіть !!! У Вас теж син !!!! Ще хочу підкреслити !! Якщо експертиза буде підробкою я зроблю Европерські Незалежні !!! Я знаю як було !!! Та БЛАУШ НЕ ЇХАВ ЯК ВІН КАЖЕ 60 КМ !! Усі 200 гнав решту не скажу бо ви мене провокуете щоб узнали правду та на слідчому експерименті знати що робити !!! Бо Блауш був ПЬЯНИЙ ТА НЕ ЗНАЕ ЯК ВІДТВОРЮВАТИ ?????

  20. Від зупинки до пешехіншого переходу ніякого приватного сектору !!!! Хоча б думали що Пишите! Спирт

  21. Остановка на противоположной стороне! Это раз! Если вы меня рассекретили, то вы прям таки экстрасенс! Это два. А в третьих, почему я не остановился , потому что не хотел быть свидетелем! И на последок, Вы Татьяна жесткая лгунья!

  22. И поверьте , справедливость восторжествует!

  23. И в других комментариях вы писали, что ваш ребенок ехал провести папу, а уже оказывается, что провел и ехал сам от остановки! Сомневаюсь , что вы уважаемая пройдете следственный эксперимент!

  24. Ах да, забыл вас расстроить , у меня и сын и дочка!

  25. Знаю тебя Таня по рынку привокзалньному! Ты же лживый человек! Все тебя знают как не честно и не порядочного человека! Покупаешь у одного, идешь к другому и гониш на того у кого только что была!

    1. Якщо, Ви, такі сміливі, то Тетяна працює зараз на центральному ринку на самому проході. Підійдіть та скажіть це людині прямо в очі. А тут сміливі усі поливати брудом людину.

  26. Спекулировать на здоровье своего же ребенка это большой грех! Ты еще получишь сполна! А Блауш ответит тоже, не переживай!

  27. Блауши обливайте мене грязью як хочете! !! Андрій ти збив мою дитину та втік !!! Порушив договір та ще почав мені погрожувати !!! Думаеш що ми всі прості люди сміття ??? Ні ти помиляєшся !!!Я Свою дитину буду захищати !!! ТА ЗРОБЛЮ ВСЕ ЯК ТРЕБА !!!!

  28. ТАК ВІДЧУВАЮ КРИШУВАННЯ ЦІЕЇ СППАВИ !! СПИРТ ТА ОПТОВИК ЧОМУ НЕ ВИДНО СПРАВЖНІХ ВАШИХ ПРІЗВИЩ ТА ІМЕН ???? БОИТЕСЬ ЛЮДСЬКОГО САМОСУДУ ????

  29. Ще хочу наголосити! !!! По нашій справі відкрито вже чотири статті !!!! Я всі доведу !!! Буде суд ….. Тоді будете поливати мене брудом! !! А зараз я тільки прошу ще одне відео за винагороду !!! Нам потрібен ще хоч один доказ !!!! Про машину що писали що Вона в угоді це брехня машина це БЛАУШ ТА ОФОРМЛЕНА В УГОН ЗАДНІМ ЧИСЛОМ! !!!

  30. СВІДКАМ ТА ЕКСТРАСЕНСАМ ДОВІРЯЮ БІЛЬШЕ АНІЖ ЯКОМУСЬ псевдоніму котрий пише боячись написати свое імя !!! Друзі БЛАУШІВ Я РОЗУМІЮ ЩО ВИ ВСІ ПІД КАЙФОМ АМФЕТАМИНА !!!! АЛЕ ДУМАЙТЕ ЩО ПИШИТЕ !!!! ЦЕ МОЯ ДИТИНА У КОТРОЇ ВСЕ ТЕПЕР БОЛИТЬ! !!Я ЖИВУ З ЦИМ КОЖНОГО ДНЯ !!! ТА ЦЕ МОЯ ЧЕСТЬ ЗАХИСТИТИ ДИТИНУ !!! ТОМУ ЯК БЛАУШ САДИТЬ ЗА КЕРМО ВОРОНУ А ВОРОНА ДАЕ НЕ ПРАВДИВІ СВІДЧЕННЯ! !!! ЯК ВІН МІГ ЇХАТИ 60 КМ ???У УДАР БУВ ШАЛЕНИЙ. …..И ЦЕ НА ОЧАХ У БАТЬКА ТА СВІДКІВ. …. ТАК ЩО СПИРТ ТА МАБУТЬ КОНКУРЕНТ ОПТОВІК БУДЬ ЛАСКА НЕ ЗА ЗАБИРАЙТЕ МОЮ УВАГУ НА ВАС ОБДОЛБАНЫЕ ВЖИВАЙТЕ СВІЙ АМФИТАМИН! !!! ТІЛЬКИ БЛАУШ І ТА ЇХ ДРУЗІ МОЖУТЬ ПОЛИВАТИ МЕНЕ ГРЯЗЬЮ !!

  31. В ПОНЕДІЛОК ЇДУ НА ПРИЙОМ В ГЕНЕРАЛЬНУ ПРОКУРАТУ !!!! ДУЖЕ ПРОШУ ЛЮДИ ДОПОМОЖІТЬ ВІДЕО ЩО Блауш був того саме дня 19 травня 218 року !!! Анонімність гарантую !!! У нас є одне відео але цього мало !!!! Треба себе перестрахувть тому як веду свое слідство !!! Будь ласка передивіться свої регистратори !!!! Винагороду гарантую! !! Мій телефон 0983385144 не будьте байдужими !!! На моему місці може бути хто завгодно !!!!

  32. Не дозволимо щоб наших Дітей мажори збивали на обочині далеко від дороги !!! Та потім тікали !!!! Та лишали в небезпечному стані . Якщо ви прості люди не впевнені в моїх силах ….Є приклад Блауша вже лишили Прав! !!! Уже після нашого ДТП їздив ПЬЯНИЙ! Його затримали !!!

  33. Анонімність Гарантую !!! Як би не поливали мене брудом ! Бандити ….. !!!!

  34. Татьяна, а что вы будете делать, если окажетесь не правы? Ну вдруг!

  35. Не права в В ЧОМУ ? В ДАЧІ ПОКАЗІВ СВІДКІВ ? В ТОМУ ЩО БАНДИТИ КОЛИ ЗБИЛИ МОГО СИНА ВТЕКЛИ ! В БРЕХНІ ТА НЕПРАВДИВИХ СВІДЧЕННЯХ Блауша !!! Я хочу правду та Вона буде !!! Ще йдеться навмисне затягування слідства !!! Так …До речі мене вже попередили що експертизи можуть бути підробкою! !! Переробим в ЕВРОПІ! !! МЕНІ ВЖЕ НА СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ ВІДОМО ЯК ВСЕ БУЛО !!!Я НЕ РОЗУМІЮ ЯК ТАК МОЖНО ЗБИТИ ДИТИНУ ТА Й ВТЕКТИ З МІСЦЯ ДТП ….Та лишити в небезпечному стані для життя ніби сміття якесь ?????

  36. До речі чому всі хто пишуть коментарі ???? Бояться вказувати свої справжні данні ???? Якщо хочете ЗАХИЩАТИ БЛАУШІВ не бійтесть !!!!

  37. Ще ПИТАННЯ ДО ПСЕВДОНІМІВ ??? А МИНУЛЕ ДТП В котрому БЛАУШ ЗБИВ ЛЮДИНУ НАСМЕРТЬ !!! ТА В МАШИНІ БУЛИ ТЕЖ НАРКОТИКИ !! ЧОМУ ВИ ПРО ЦЕ НЕ ПИШИТЕ ???? ВИХОДИТЬ все правильно !!!!!

  38. Ще раз наголошую !!!! Мені просто треба докази ! Нема часу щоб вам відповідати! !!! Йде слідство вже по 4 матеріалам !!!! Сьогодні їду до Киева буду просити роз’яснення як так може бути ???? БУДУ ЗВЕРТАТИСЬ НА ВСІ ТЕЛЕКАНАЛИ !!!

  39. Похоже под псевдонимами спирт скрывается сам Блауш,тогда лучше был-бы навес «Фен»

  40. Підтримую Тетяну. Бачила її стан в лікарні, коли привезли хлопчика .. Не позаздрю нікому. Не хвилюйтеся, Тетяно, є ще суд божий. Все буде добре )))

  41. Тетяно, для розголосу справи можете звернутись ще на гарячу лінію )

  42. А якщо б Вам раптом донесли ,Тетяно обіцНі грошики,то ви в іншому світлі бачили б проблему дітей збитих на узбіччі наркобаригами?

  43. Да она, складывается впечатление, за деньги готова объявить, что ее сын сам вылетел с пакетами и врезался в авто!

  44. Таня, скажи сколько тебе еще надо денег?

  45. Пробачте !!! Склалося в мене таке враження що у Вас нема дідей! !! Бог Вам СУДЬЯ! !!! Бажаю Вам ПСЕВДОНІМ Гражданин. ….. Таких грошей !!!! Та побільше !!!!! Не дай БОЖЕ НІКОМУ ТАКЕ ПЕРЕЖИТИ …..ТА З ЦИМ ДАЛІ ЖИТИ !!!!! МАБУТЬ У ВАС МІЗКИ ЗОВСІМ ВІДСУТНІ !!!! НІКОЛИ НЕ СУДІТЬ НІКОГО ….БУДЕТЕ САМІ СУДИМІ !!!

  46. Ось правда …..БЛАУШІ ЗАХОТІЛИ ПІДРОБИТИ ЕКСПЕРТИЗИ ТА ЗРОБИТИ НАС ВИННИМИ …..А ОСЬ ЧОМУ ….ТОМУ ЩО НА НИХ ВЖЕ І ТАК БАГАТО БРУДУ…. Я ВІДРАЗУ СКАЗАЛА ЦЕ НЕ ПРАВДА ЦЬОГО НЕ БУДЕ !!! ВІДРАЗУ Ж СКАЗАЛА ЗАБИРАЙТЕ СВОЇ ГРОШІ … .ОСЬ ЧОМУ ТЕПЕР ВСЕ ТАК…..

Back to top button