Суспільство (відео)

«Зірки спорту»: в Бахмачі вітали чемпіонів 2019 року (Відео)

У Бахмачі відзначили найкращих спортсменів району. Усі вони минулого року ставали переможцями змагань різних рівнів – від обласного до міжнародного. Один із них – шестиразовий чемпіон України, Європи та світу з армреслінгу Сергій Семеренко. Він переміг у номінації «Спортивна гордість Бахмаччини».

«Так колись вийшло, що ми з батьком боролися на руку і це мені сподобалось. Я потім пішов на навчання в Сумську область, знайшов тренера і почав розвиватися в цьому спорті. Займаюся вже восьмий рік пішов», — Сергій Семеренко, шестиразовий чемпіон України, чемпіон Європи та світу, майстер спорту міжнародного класу з армреслінгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове приймальне відділення та сучасне обладнання: Бахмацька ЦРЛ стане опорним медичним закладом

На святі «Зірки спорту», яке організовують уже третій рік поспіль, брали участь 30 номінантів. Нагороджували не лише спортсменів, а і їхніх тренерів.

«Досягнення… серед спортсменів є триразовий чемпіон України серед юніорів, є хлопчики, один чемпіон України серед юнаків і три призери України серед юнаків. Плани – культивувати бокс, розвивати ще більше, ще масштабніше. Виграти чемпіонат України та потрапити на Чемпіонат Європи», — Атанас Халачев, тренер-викладач ІІ категорії відділення боксу дитячо-юнацької спортивної школи «Колос», має 1-й спортивний розряд із таїландського боксу.

«У нас популярний волейбол у школі, тому багато наших випускників займаються на рівні області. Були й такі, що грали у збірних України. Тому наша робота не проходить марно, ми працюємо для дітей і заради дітей», — Ігор Татаренко, вчитель фізичної культури Бахмацької ЗОШ І –ІІІ ст №5.

Аби привітати спортсменів, на свято завітав і народний депутат України Валерій Давиденко.

«Я дякую вам усім, тому що ви прославляєте Бахмаччину по Україні, по Чернігівщині. Ви пропагуєте здоровий спосіб життя. Ви даєте всім приклад, як здобувати перемогу, як ставати кращими. Я переконаний, що в звичайному житті ви досягатимете вагомих перемог, якими ми будемо також пишатися», — Валерій Давиденко, народний депутат України.

Також Валерій Давиденко вручив футбольні м’ячі дитячо-юнацьким спортивним школам району.

Як розповіла голова Бахмацької райдержадміністрації, минулий рік видався досить вдалим для розвитку спорту на Бахмаччині.

«Протягом минулого року нам вдалося побудувати три об’єкти спортивної інфраструктури, на базі Бахмацької ЗОШ №5 за рахунок державної програми побудоване футбольне поле зі штучним покриттям, потім у цьому приміщенні відремонтована боксерська зала за рахунок коштів районного бюджету, за сприяння Валерія Давиденка було придбано спортивний інвентар», — Тетяна Неділько, голова Бахмацької РДА.

Під час свята всі спортсмени отримали кубки та грошові винагороди. А святковий настрій усім присутнім дарували виступи працівників місцевого будинку культури.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button