Коронавірус

У Чернігівській області виявлено 83 нові випадки COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 18 вересня в області зафіксовано 83 нові випадки COVID-19.

ПЛР-тест підтвердив інфікування 22 ніжинців, 14 чернігівців, 13 прилучан, десятьох жителів Борзнянського району, вісьмох – Варвинського та сімох – Ніжинського. По одному випадку захворювання – в Городнянському, Куликівському, Носівському і Талалаївському районах, троє – в Козелецькому та двоє – у Бобровицькому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В учня 3-ї школи COVID-19: увесь клас переведений на дистанційне навчання

На жаль, зафіксовано два летальні випадки. Від COVID-19 помер 85-річний чернігівець, він мав супутні патології, які ускладнили перебіг хвороби. Від основного захворювання померла, інфікована коронавірусом, 65-річна жінка зі Срібного. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким померлих.

За минулу добу одужали 69 інфікованих: 23 ніжинці, семеро чернігівців, п’ятеро прилучан, 16 жителів Борзнянського району, десятеро – Чернігівського, четверо – Ніжинського, троє – Козелецького та один – Прилуцького району. З них дев’ятеро лікувались у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 3153 випадки інфікування COVID-19, з них:
– 1460 пацієнтів одужало;
– 1444 лікуються амбулаторно;
– 192 перебувають на госпіталізації в медзакладах;
– 47 летальних випадків;
– 10 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 441 ПЛР-дослідження. 601 ІФА-тест провели заклади охорони здоров’я області.

 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button