Політика (відео)

«Гречки вже не буде. І грошей не буде» — чернігівці хочуть чесних виборів (Відео)

Журналісти ЧEline поцікавились у чернігівців їх думкою щодо чесності та прозорості проведення виборів.

Містяни поділились враженнями з минулих виборів, своїми «мріями» у краще майбутнє та чесні вибори, а також дали оцінку кандидатам у нардепи.

— Гречки вже не буде. Люди стали набагато мудрішими і розуміють, що треба обирати владу не за щось, а для чогось. Я думаю, гречки не буде і грошей не буде. Так, як роздавали на минулих виборах, я думаю, такого не буде. Я думаю, люди змінились за цей час.

— Я думаю чесно. Не будемо погано думати про наш народ.

— Я не думаю, що буде чесна. Я думаю, ще гірше буде, брудніше. Тому що зараз рвуться до влади я не знаю, як. А людям тільки гірше.

— Головне, щоб побільше людей прийшли і проголосували. Тоді менше буде кількості та можливості підтасувати якісь результати.

— Владу маючи, люди, будемо так їх називати, як народні депутати і депутати всіх рівнів, чиновництво зайняти, головнішим для себе питанням – як вирішити свої особисті проблеми. Швидко, великими кусками і надійно заховати їх. А це означає, що такий фактор, як совість, не буде брати участь у процесі.

— Навіть і не знаю, що вам сказати. Я думаю, буде краще. Щось же повинно змінитися. Не повинно так бути, як було.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Правильно старик говорит: совести нет ни у нынешней власти города, ни у тех, кто к ней рвется! Все эти Фирсовы, Микитаси, Блауши… они все одинаковые! Свалились на наш округ парашютисты, а нужно им одного — больше денег в свой карман, а про людей пусть кто-то другой подумает(((( Вот у нас Атрошенко — яркий тому пример.

    1. Микитась по-хуже Атрошенко будет. В столице он привык работать жестко, подавляя совпротивление населения титушками с битами и травматами… В Чернигов же он идет на проторенную Атрошенком дорожку, где мэр банкротит коммунальные предприятия, а Микитась строит свои бетонные свечки! Представьте, как они испоганят наш прекрасный город за ближайшие пару лет!…((((((

Back to top button