206 округПолітика

На 206-му застосували хитру юридичну технологію, — Фірсов

Кандидат у народні депутати по 206-му виборчому округу Чернігівщини Єгор Фірсов розповів ЧЕline, що в день виборів, або навіть напередодні, до Чернігова приїздитимуть народні депутати від «БПП». Вони так чи інакше підігруватимуть Микитасю в його передвиборчій кампанії.

«Це дуже хитра юридична технологія, що пояснює, чому він зараз не кандидат. Бо в статусі просто людини-мецената легше підкупити людей, легше будувати майданчики, робити ремонти. По суті, щодо того, чим він зараз займається, до нього немає жодних питань. Тобто він не кандидат. А потім в останній день ЦВК його зареєструє – і він уже перевтілиться в повноцінного кандидата з такими мотивами, нібито його попросила територіальна громада, і «я не можу її покинути, я стільки зробив, побудував майданчиків». Вони так роблять, щоб уникнути юридичних ударів», – розповів Фірсов.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Бабло и хитрожопость микитася зашкаливает , жаль что на него не может повлият полиция и суд, как говориться бесплатній сір только в мішиловке, так что явно микитасик все это делает исключительно для своей выгоды, скорее всего чтоб начать застраивать еще и Чернмгов

  2. О как! А я все думаю, чего Микитась пиарится, а в ЦИК сходить никак времени не найдет… А он, лис, оказывается все распланировал и пытается наше доверие своими пернатыми бандами и домовичками купить??!

  3. Как будто после всего, что он наделал в Киеве кто-то может поверить, что Микитась на самом деле хороший человек! Атрошенко банкротил лучшие киевские хлебзаводы, чтобы отдать их территорию Мииктасю под застройку! А теперь что, настала очередь Чернигова?((

Back to top button