206 округПолітика

«Наш край» підтримав у 206 окрузі в Чернігові представника БПП Гаруса

Фракція «НАШ КРАЙ» у Новозаводській, Чернігівській та Ріпкінській районних радах оголошує про політичну підтримку кандидата від БПП Сергія Гаруса.

«В умовах розгортання незаконних схем із масового підкупу виборців ми готові підтримати представника БПП Сергія Гаруса. З огляду на наше принципове рішення відмовитися від висування власного кандидата, вважаємо за доцільне висловити політичну підтримку Сергію Гарусу. Він намагається вести кампанію чесно, без застосування чорних технологій та схем підкупу», — наголосили у «Нашому Краї».

Там наголосили, що не «братимуть участь в обранні кандидата від олігархів, на якого працює весь адміністративний і фінансовий ресурс області».

«В умовах фактичних виборів без вибору, ми підтримуємо політичні принципи, послідовність та прагнення до суспільного діалогу. Саме тому оголошуємо свою підтримку Сергію Гарусу», — зазначили у «Нашому Краї».

2016-07-07_155435

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. наконец-то это одиозное создание из киева ( микаитась) утреться , со своими подкупами , махинациями , запугиванием титушками застройками и всей гнилью которой может плеваться этот бык из 90-ых , поддержав гаруса наш край оставил микитася в аусайдерах , даже учитывая весь подкуп киевского застройщика ,все наворованное бабло , и дружбана с каторым вместе сидели в региональной партии- атрошку и его админ ресурс

  2. Хах! Микитасик может на первой электричке валить в свой Киев! Не смотря на все его потуги купить черниговчан, нелегально собрать данные или запугать своими титушками, теперь дорога к победе ему закрыта на 100%! Раз такой гигант, как Наш край поддержал Гаруса, тот автоматически стает реальным кандидатом на победу!

Back to top button