Політика

«Зберегти Ніжинські міську та районну лікарні без скорочення персоналу» — Ірина Грозенко («Наш край»)

*Актуально

Днями відбулось чергове засідання тимчасової комісії з питань функціонування та розвитку КНП «Ніжинська районна лікарня. Від «Нашого краю» » у засіданні взяли участь представники різних рад: Ірина Грозенко, Ірина Онокало, Лариса Чернишова та Людмила Недолуга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Браконьєри з Чернігівщини за 11 рибин сплатять майже 20 тисяч гривень

Заступник міського голови, депутат обласної ради від «Нашого краю» Ірина Грозенко виступає за збереження обох лікарень:

«Варіанти були різні за цей тривалий період часу обговорення даного питання, але, відповідно до норм закону, ЦРЛ повинні передати тій громаді, на території якої вона знаходиться. На сьогодні місто пропонує, я вважаю, зрозумілий всім варіант – зберегти обидві лікарні з різними пакетами надання медичних послуг, без скорочення медперсоналу райлікарні. Міська лікарня буде надавати екстрену медичну допомогу, а районна лікарня, яка буде передана у комунальну власність міської громади, надаватиме планову та паліативну допомогу. Рішення – за депутатами районної ради…».

Ніжинська міська рада пропонує залишити на своїй території два медичних заклади та розширити надання медичних послуг для населення району. Представники територіальних громад не надали інформації про їх бачення розвитку лікарні та фінансування з власних бюджетів, тому їм було запропоновано його підготувати.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото: Прес-служба Ніжинської Районної Ради

Ще статті по темі

Back to top button