206 округПолітика (відео)

ЦВК очікує аномальну кількість учасників на 206-му окрузі (Відео)

На 206-му окрузі можна очікувати аномальної кількості учасників.

Про це в інтерв’ю ЧEline заявив заступник голови ЦВК Андрій Магера.

За його словами, робити будь-які прогнози щодо кількості учасників в одномандатному виборчому окрузі – річ загалом невдячна.

– Але, як показує практика проведення проміжних виборів в Україні, то я боюся, що така кількість буде аномальною, – сказав він.

Нагадаємо, на проміжних виборах до Верховної Ради у 205-му одномандатному окрузі було зареєстровано рекордну кількість кандидатів – 127.

На думку Андрій Магери, велика кількість учасників – це ненормальна ситуація, оскільки люди реально не оцінюють своїх шансів. Тут маємо справу з так званими технічними кандидатами.

– Вони не ставлять собі за мету перемогти в окрузі. Вони фактично обслуговують інтереси когось із основних кандидатів у цьому окрузі, – уточнив голова ЦВК.

Саме тому, на думку Магери, в Україні треба змінювати виборчу систему на пропорційну.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Ой а кто бы это мог быть ? с кучей бабла ? наверное микитась 100 купил технических кандидатов, чтоб братана своего золотого батона не обижать и точно выиграть , а потом к чертям Че застроить

  2. Не первый раз слышу, что систему выборов в Украине пора менять, и причем срочно. Грустно, что дальше разговоров эта тема не заходит.. Технические кандидаты — еще одна схема подкупа, которой точно не постесняется воспользоваться одиозный столичный застройщик, у которого денег и свободного времени много, а честных помыслов и планов на 206й округ — мало.. ((

Back to top button