206 округПолітика

206-й округ: від передвиборчих програм кандидатів «тхне» популізмом

На виборах по 206-му округу кандидати у своїй агітаційній продукції замість того, щоб писати про реальні дії, які вони робитимуть, коли стануть народними депутатами, пишуть тільки гасла та лозунги.

Так, кандидат від ВО «Свобода» Володимир Федорок у своїй агітці, на якій розміщена програма кандидата зазначені такі пункти:

«Заборонити продаж землі сільськогосподарського призначення», «Стратегічні підприємства – у власність держави», «Справедливий тариф на комунальні послуги» тощо.

DSC_0007 DSC_0010

Нагадаємо, раніше ЧЕline писав про таку ж саму ситуацію у агітаційній продукції кандидата від Об’єднання «Самопоміч» Олександра Кириндася та само висуванця Максима Микитася.

За словами політолога Віктора Вініченка, кандидати та їхні штаби це роблять, бо погано уявляють, чим повинен займатися народний депутат.

«Конкретні зобов’язання, написані в програмі або в листівці, вони приводять до конкретних дій, тобто які треба виконувати і за які треба звітувати, за якими можна судити про дії кандидата. Легше написати лозунги, популярні гасла, ніж те, чим повинен займатися народний депутат», – зазначив він.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Конечно легче написать что-то громкое и из серии волшебства, чем реально обрисовать картину и продумать пути решения проблем округа! Вон провладный Микитась только так в своих листках и пишет, что сделает из Че самую процветающую область…. Научился у столичных своих покровителей лозунги писать, а люди рты раскрыли и слушают (((

  2. Популизм и дозунги это по теме мыкитасика — он кроме этого и того как пи**дить людей титушками красть и застраивать больше ничего не умеет

  3. … и дебилизмом … Кто в здравом уме может поверить в то, что пишут кандидаты в своих брошюрках? Не слова о реальных проблемах и путях их решения. Одни пустые обещания и громкие лозунги(((( Федорок, Кириндась, Микитась … Пиарщики конечно пишут, но не то, что хочет увидеть простой житель, которого в отличи от столичных мажоров, интересует, как завтра заплатить коммуналку и купить поесть.

Back to top button