206 округПолітика

За гуманітарний злочин Аграрна партія поплатилась кримінальною відповідальністю

За фактом підкупу виборців по 206 округу, який організувала Аграрна партія, відкрито кримінальне провадження.

Про це «ЧЕline» повідомив начальник сектору зв’язків з громадськістю ГУНП в Чернігівській області Сергій Бриль.

За його словами, зараз у даній справі тривають слідчі дії.

Як відомо, за порушення статті 160 Кримінального кодексу України (підкуп виборця) передбачений штраф у розмірі від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеженням волі на той самий термін.

Вчора на інформаційному порталі «ЧЕline» було опубліковане ексклюзивне відео, на якому представниця Аграрної партії Ніна Малець організовує схему підкупу виборців.

Ми будемо стежити, щоб пані Малець не відпочивала на курортах, а відповідала за скоєне у суді.

«ЧЕline» звертається до усіх небайдужих громадян – якщо ви володієте інформацією про підкуп виборів та інші порушення виборчого законодавства, то повідомляйте про це нам. Якщо суспільство не буде реагувати на подібного роду блюзнірство, влада і надалі закриватиме на це очі.

Цікаво, чи допоможе «аграрній» жіночці захисник «ковпак» Олексій (очевидно, мова йде про керівника виборчого штабу кандидата від Аграрної партії Олексія Француза) уникнути кримінальної відповідальності?!

Оперативне відео

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Ибо нефиг скупать голоса, садить правдо раньше надо было всех коррупционеров чтоб даже лиц их на билбордах не видеть , Аграриям видимо мало было скупать голоса лампочками, так они за страое взялись- бабло.

Back to top button