АФІШАСуспільство (відео)

Чернігів приймає четвертий Чемпіонат Drag Racing (Афіша)

Після спекотних баталій на першому, другому та третьому етапах Чемпіонату України з Дрег Ресингу в Конотопі, Полтаві та Черкасах, естафету приймає Чернігів та зустрічає в себе вже четвертий, за сезон 2016 року, Чемпіонат.

27 серпня на території аеродрому «Півці» відбудеться «зліт» кращих спортсменів-автомобілістів України, які влаштовують найшвидше та найдрайвовіше шоу долаючи 402 м злітної смуги.

Для глядачів завжди залишається загадкою: хто перетне фінішну лінію першим, хто отримає чемпіонський кубок та чи можливо кілька років поспіль бути непереможним в Дрег Рейсингу.

Програма змагань розрахована на один день. Автомобільна Федерація України разом із Чернігівською обласною державною адміністрацією запрошує всіх, хто бажає на власні очі побачити неймовірну швидкість та шалений драйв в суботу, 27 серпня.

Саме о 13:00 год. розгорнуться основні події змагань, проте, хто не полінується  та прийде раніше зможе вдосталь насолодитися ще й тренуванням спортсменів. Саме в цей день кожен зможе побачити шалені автомобілі з більш ніж 1000 кінських сил, сфотографуватися з ним та взяти автограф у пілота.

Але це ще не все! Для Чернігова організатори приготували особливий подарунок – 26 серпня, в п’ятницю, на території ТРЦ «Голівуд» відбудеться виставка спортивних авто, безліч подарунків, конкурсів, розіграш запрошень за змагання, а також щасливчики зможуть відчути шаленість цього виду спорту – спеціально для найвідважніших організовано дрифт-таксі.

Ми за здоровий спосіб життя! Приєднуйся!

Ще статті по темі

Back to top button