АФІША

Джамала везе хіт Євробачення — «1944» до Чернігова

20 липня на сцені Літнього театру в парку культури і відпочинку відбудеться великий концерт уже народної артистки України – Джамали.

Тріумфальна перемога на головному музичному конкурсі Європи відкрила нову сторінку у творчому житті Джамали.

Європейський гастрольний тур співачки не оминув Чернігів. На концерті пролунають пісні з нового альбому «Подих», кращі композиції альбому «All or nothing» , і, звісно ж, той самий хіт, що підкорив європейських слухачів – «1944».

Нові композиції співачки наповненні чуттєвістю й особистими переживаннями, які вона доносить до кожного глядача.  Суміш ритм-н-блюзу, соулу, електроніки і фанку звучатимуть щиро і відверто у виконанні неперевершеної Джамали.

Технічне забезпечення концерту обіцяє бути на якісному європейському рівні, адже світло, звук і плазменні екрани команда везе з собою. Тож сцена літнього театру 20 липня стане майже музичним майданчиком Євробачення-2016.

До речі, організатори подбали й про комфорт глядачів – усі місця глядацької зони будуть пронумеровані й оцінені відповідно до їх розташування в залі. А для особливо вибагливих гостей  буде створена «VIP-зона» підвищеного комфорту.

 

Ще статті по темі

Back to top button