АФІША

Похмурий вівторок у Чернігові — Афіша

Розпочати ранок і дорогою на роботу завітати до затишного «Фотелю» – кращий початок вівторка.

Мінімалізм в інтер’єрі, великий вибір гарячих напоїв і смачних десертів – це «Фотель». Фірмова кава від закладу зігріє чернігівців у похмурий вівторок.

14 червня о 19:00 на сцені Молодіжного театру чернігівці матимуть змогу подивитися виставу молодих київських акторів, випускників акторської майстерні народного артиста Миколи Рушковського Київського університету театру, кіно та телебачення ім.Карпенка-Карого «Чудики», поставленої за оповіданнями Василя Шукшина.

«Героїв своїх оповідань В.М. Шукшин брав із сільського середовища, бо вважав, що лише проста людина з глибинки зберегла в собі всі позитивні якості, дані від початку людині. Їй найбільше притаманні та щирість, доброта і наївність, яких так бракує сучасним міським людям, знівеченим прогресом і так званої цивілізацією.

І нас привабили ці звичайні люди з незвичайними характерами. Вони завжди складні для розуміння, але водночас близькі кожному.

Ми впевнені, що на нашій виставі «Чудики» на вашому обличчі з’явиться розчулена усмішка, хоч іноді сумна, але завжди добра. Іноді наших Чудиків стає шкода. Але ми не намагаємося викликати співчуття. Ні, ми не ідеалізуємо своїх героїв. Ми хочемо показати їх такими, якими вони є. Зворушливими та напрочуд простими», — пояснюють автори вистави.

Тож сьогодні «почудити» можна в театральній атмосфері в молодіжному театрі о 19:00

Сьогодні на екрані кінотеатру «Дружба» на чернігівців чекає «Воркрафт». Фантастичний фільм від режисера «Місяць 2112» і «Початковий Код» Дункана Джонса.

Епічна стрічка про протистояння людей і орків, заснована на серії популярних відеоігор і романів. Королівство Азерота стоїть на порозі війни. Мирні жителі зі своїм ватажком Андуіном Лотаром стикаються з расою жорстоких загарбників-орків. Ті, у свою чергу, шукають нову землю, бо їхня батьківщина Дренор більше не придатна для життя.

Два світи з’єднає Темний портал, за допомогою якого військо ватажка орків Дуротана увірветься на землі людей. Яка раса візьме гору в цій смертельній сутичці?

Смачно повечеряти можна в ресторані «Дім пива та м’яса ХРЯК».

Інтер’єр ресторану поєднує дерев’яні столи та м’які шкіряні стільці. У ресторані відкрита кухня, тож усі охочі можуть подивитися, як вправні повари готують для них страви.

Але з 18:00 години в ресторані дрес-код, тож у шортах і майках вас можуть не пустити. Скуштувати смачнезні м’ясні страви на вечерю чернігівців запрошує Хряк.

Ще статті по темі

Back to top button