Кримінал

1700 гривень штрафу заплатить житель Прилук, що ошукав сімох людей

Прилуцькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно жителя м. Прилуки, який в період часу з початку листопада 2019 по 03.01.2020 ошукав семеро потерпілих.

Як встановлено в судовому засіданні, місцевий житель під час розмови, входив в довіру до потерпілих, пропонуючи придбати різні будівельні матеріали за значно заниженими цінами, яких в дійсності не мав та після отримання грошових коштів, обіцяв привезти товар покупцям, ошукуючи таким чином потерпілих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До 6 років ув’язнення загрожує чоловікові, який відібрав телефон у 9-річного хлопчика

Прокурором у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України, заволодіння чужим майном шляхом обману, вчинене повторно, визнано судом доведеною. При призначенні покарання судом враховані думки потерпілих, які претензій до обвинуваченого не мали в зв’язку з відшкодуванням збитків.

Вироком Прилуцького міськрайонного суду від 11.02.2020 обвинуваченого визнано винним, та призначено покарання у вигляді штрафу розміром 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Прилуцької місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button