Кримінал

9 ударів ножем в ділянку шиї: судитимуть 24-річного мешканця Прилуччини

Прилуцькою окружною прокуратурою направлено до суду матеріали кримінального провадження за обвинуваченням мешканця с. Дідівці Прилуцького району у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 КК України, ч. 1 ст. 115 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 24-річний мешканець с. Дідівці Прилуцького району на стадіоні с. Замістя Прилуцького району вживав спиртні напої зі своїм 21-річним односельцем, де в подальшому між ними виникла раптова суперечка, в ході якої молодик, 1997 року народження, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наніс не менше як 9 ударів ножем у ділянку шиї потерпілого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині літній чоловік зарізав помічника, що косив йому бур’ян

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці.

Після чого зловмисник заховав тіло потерпілого в безлюдному місці, а ніж викинув у річку Удай.

Крім того, у ході огляду місця події поблизу господарства, де мешкав зловмисник, працівниками поліції виявлено та вилучено 25 набоїв калібру 5,45 мм, а також три револьвери.

11.01.2022 р. у вищезазначеному кримінальному провадженні проведено підготовче судове засідання, за результатом якого призначено судовий розгляд і продовжено обвинуваченому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів.

Довідково:

Згідно ч.1 ст. 263 КК України придбання, зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років; ч.1 ст.115 КК України «умисне вбивство» – карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Прилуцька окружна прокуратура

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button