Кримінал

Чернігівець ледь не зарізав свого знайомого під час сварки

Оперативники Чернігівського райуправління поліції впродовж доби розшукали та затримали чоловіка, який під час сварки завдав ножового поранення своєму приятелю. Потерпілого госпіталізовано до лікарні, зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Інформація про поранення чоловіка надійшла до поліції вдень 21 серпня. Медики екстреної швидкої допомоги доставили потерпілого з проникаючим ножовим пораненням живота до лікарні. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканця Чернігівщини засуджено до 15 років за ґратами за систематичні зґвалтування власної доньки

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що між 39-річним потерпілим та його знайомим виник конфлікт на ґрунті вживання алкогольних напоїв. В ході сварки зловмисник завдав опоненту удар ножем у живіт. Пораненого госпіталізували.

Поліцейські встановили та розшукали нападника. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець.

Підозрюваного затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button