Кримінал

Чернігівка зняла на мобільний телефон злочин і викликала поліцію (Відео)

Завдяки пильності та вчасному зверненню жительки Чернігова патрульні оперативно затримали осіб, які можуть бути причетними до пошкодження автомобіля.

Вихідними до поліції зателефонувала чернігівка та повідомила, що вона стала свідком, як у дворі поміж багатоповерхових будинків, що на вулиці Мстиславській, двоє невідомих спочатку ходили навколо припаркованого легкового автомобіля, а потім один з чоловіків чимось розбив бокове скло, відчинив дверцята і став щось шукати в салоні. За вказаною адресою одразу направили один з екіпажів патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові затримали іноземця, який торгував наркотиками

Вже за кілька хвилин патрульні були на місці. Інспектори виявили автомобіль «ЗАЗ Славута», у якого з боку водія було розбите скло та відчинені дверцята.

До патрульних одразу звернулася заявниця та вказала на двох громадян, які стояли неподалік і спостерігали за діями поліцейських. За її словами, це саме ті особи, які пошкодили транспортний засіб. На підтвердження жінка надала відео. Виявилося, що момент розбиття вікна і особа, яка це зробила, а також все, що відбувалося навколо автомобіля, вона зняла на мобільний телефон.

Зрозумівши, що їх упізнали, чоловіки намагалися утекти від охоронців порядку, а один з них спробував чинити опір, проте обох їх швидко затримали. Невідомими виявилися двоє чернігівців: 35 та 47 років.

На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button