Кримінал

Чернігівські патрульні розшукали легковик, який може бути причетним до вчинення ДТП: водій позбавлений права керування

Вчора надвечір на лінію 102 надійшло повідомлення про пошкодження транспортного засобу. На місце направили один з екіпажів патрульної поліції.

Поспілкувавшись із заявником, інспектори з’ясували, що чоловік залишив свій автомобіль Ford Fusion на паркові. За деякий час йому повідомили, що у його авто в’їхав ВАЗ-217130. Після наїзду легковик одразу поїхав. Свідок також вказав номерний знак транспортного засобу, що може бути причетним до ДТП.

Перевіривши інформацію про автомобіль та його власника, а також інформацію з камер відеонагляду «Безпечне місто», поліцейські встановили ймовірний напрямок руху ВАЗу. За декілька хвилин авто за орієнтуванням зупинили на виїзді з міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові горіла автівка

За кермом перебував 52-річний громадянин. Під час огляду транспортного засобу патрульні виявили механічні пошкодження, характерні для ДТП.

Також з’ясувалося, що громадянин позбавлений права керування за порушення ПДР, а саме керування в стані алкогольного сп’яніння. Термін позбавлення ще не збіг.

Патрульні поліцейські склали на водія низку адмінматеріалів, а саме: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Авто доправлене на арештмайданчик.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button