Кримінал

Чоловік за хуліганство в кафе заплатить понад 8 тисяч штрафу

Під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури, на підставі зібраних під час досудового розслідування доказів, у суді прокурором доведено вину особи, яка грубо порушувала громадський порядок із мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, тобто хуліганством, а саме – кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.296 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За хуліганство в магазині прилучанин відповість у суді

Як встановлено в судовому засіданні, місцевий житель м. Прилуки у вечірній час у магазині «Транзит» нецензурно висловлювався та чіплявся до продавців і відвідувачів магазину. Після цього, продовжуючи зухвало поводитися, почав вибивати вхідні двері. Таким чином він перешкоджав відвідувачам магазину зайти чи вийти, що призвело до порушення нормального режиму роботи цього магазину та його закриття.

Прокурором у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинуваченого у вчиненні злочину визнана судом доведеною.

Вироком Прилуцького міськрайонного суду від 02.06.2020 обвинуваченого визнано винним і призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 8500 грн.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button