Кримінал

Дівчині, яка вкусила патрульного, можуть дати два роки умовно

Вироком Деснянського районного суду м. Чернігова від 18 липня обвинувачену, 1995 року народження, визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України, а саме: в умисному заподіянні працівнику правоохоронних органів легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Про це повідомляє Чернігівська місцева прокуратура.

Прокурором Чернігівської місцевої прокуратури в судовому засіданні доведено, що 13 вересня 2018 року приблизно о 23.30 обвинувачена, перебуваючи на вулиці неподалік будинку №120, що по просп. Миру в м. Чернігові, під час виконання поліцейською взводу №1 роти №2 батальйону УПП у Чернігівській області капралом поліції своїх службових обов’язків з охорони громадського порядку та реагування на інформацію з приводу вчинення бійки за вказаною адресою вкусила потерпілу в ділянку кисті лівої руки, чим спричинила останній тілесні ушкодження у вигляді рубця м’яких тканин лівої кисті в проекції 1-ї п’ясткової кістки по зовнішній поверхні, що, згідно з висновком судово-медичної експертизи, належить до категорії легких тілесних ушкоджень, які не спричинили короткочасного розладу здоров’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корюківська рекордсменка: патрульних шокувала скутеристка за кермом

На судовому засіданні обвинувачена зазначила, що винною себе не вважає, однак розповіла, що дійсно вкусила патрульну. За словами дівчини, зробила вона це через грубу поведінку до неї з боку поліцейських.

Попри невизнання вини обвинуваченою, суд, за наявності беззаперечних доказів, дійшов до висновку про наявність у її діях складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України. Вироком суду жінку засуджено за ч. 2 ст. 345 КК України до покарання у вигляді двох років обмеження волі. Також суд дійшов до висновку про можливість виправлення обвинуваченої без ізоляції від суспільства та звільнив останню від призначеного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк у два роки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button