Кримінал

До 8 років ув’язнення загрожує 20-річному хлопцю, що вчинив бійку на Голубих озерах

За процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом спричинення особі тяжких тілесних ушкоджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П’яного чернігівця за кермом вантажівки двічі ловили патрульні (Фото)

Так, 08.08.2021 під час відпочинку на комплексі «Голубі озера», що в селі Олешня, Добрянської селищної ради, Чернігівського району та області між місцевим мешканцем 2002 року народження та відпочиваючим з   м. Корюківка 2001 року народження виникла сварки у ході якої однин молодик наніс іншому не менше двох ударів кулаками в ділянку голови, чим спричинив потерпілому тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно — мозкової травми з переломами кісток основи та склепіння черепу, перелому кісток лицевого черепу, забою головного мозку, правобічної епідуральної гематоми, правобічної параорбітальної гематоми, забійної рани м’яких тканин голови, які в сукупності, як єдине багатокомпонентне ушкодження відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння.

Наразі обвинувальний акт відносно мешканця с. Олешня за ч. 1 ст. 121 КК України скеровано для розгляду до Ріпкинського районного суду.

За вчинення кримінального правопорушення чоловіку загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button