Кримінал

Екс-начальник чернігівської ДАІ побив волонтера і підпалив машину для АТО

Колишній очільник Чернігівської ДАІ Олександр Єршов вкотре опинився у центрі скандалу. Волонтер і блогер Роман Сініцин повідомляє, що в ніч з 5 на 6 серпня нетверезий Єршов побив волонтера – киянина Михайла Светлицького.

Олександра Єршова попросили з органів за фото, виставлене його доньками в Instagram – розкішне життя не відповідало зарплатні правоохоронця. М’яке ставлення до винуватця Арсен Аваков пояснив тим, що Єршов – правоохоронець зі стажем, та ще й атошник. Роман Сініцин стверджує, що Єршов банально відсидівся в Ізюмі. Наводимо пряму мову:

— Саша сидів в Ізюмі пару тижнів і так отримав УБД, відпетляв від люстрації. Саша у Слов’янську був під таким же вогнем, як і Дейдей.  Він справді міг бути в цьому місті після звільнення, щоправда, після того, як туди зайшли розвідгрупи 8 полку спецназу, Першого батальйону Нацгвардії та 95-ї повітрянодесантної бригади, а сепари давно вийшли.

Пофотографуватись із журналістами заїжджали різні дейдеї, ну і Саша «был под огнем».

Але якщо по суті, то в Саші є одна проблема. Поряд з Сашею живе Міша (Michael Svetlitsky). Міша останні два роки ремонтує і відправляє в АТО автомобілі. Десятками. Переважно у 79-ту бригаду. Мішу дуже добре знають військові і волонтери.

Сашу це дуже напрягає, бо він ватнік і латентний сепар, незважаючи на те, що «був пад агньом».

У Міші з Сашею постійні проблеми. Саша часто викликає поліцію, що в Міші на ділянці крадені машини. Поліція приїздить, крадених машин не знаходить і їде собі далі у справах.

Але ось у ніч із 5 на 6 серпня Саша набухався з сусідом і вони підпалили один з АТОшних з автомобілів (10-тонник Івекко) та битовку на ділянці Міші. Потім побили самого Мішу. Причому удари наносив безпосередньо Саша.

Пожежу погасили, копи прийняли заяву від Міші. Певна річ, Саші в офіційній площині нічого не буде, зате буде в неофіційній площині. Саша, до речі, з органів МВС так і не звільнений, просто виведений поза штат. І готується скоро прийняти нову жирну посаду. І так, репост дуже злить Сашу.

Олександр Єршов із 2010-го по 2012 очолював Чернігівське ДАІ. Після цього його перевели до Харкова. Вікіпедія стверджує, що на початку травня 2014-го Єршов у складі загону офіцерів міліції знищив засідку терористів.

20 червня 2014 року за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня. За любов до помпи та розкошів серед підлеглих отримав неофіційне прізвисько «Сказочник».

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Таких отморозков только стрелять… А так ничего у нас не изменится….

Back to top button