Кримінал

Гральний бізнес втратив майже півсотні комп’ютерів (Фото)

На Чернігівщині, попри заборону грального бізнесу, заповзятливі підприємці відкрили чергові гральні заклади, тож до них у гості з обшуками навідалися правоохоронці.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Працівники Управління захисту економіки Головного управління Нацполіції в Чернігівській області та Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури провели обшуки у двох гральних закладах Ніжина та Чернігова.

У чернігівському гральному закладі правоохоронці виявили та вилучили касовий апарат, 29 моніторів і системних блоків. Під час обшуку в приміщенні знаходилися не лише адміністратори, а й гравці. Особи всіх присутніх встановлено.

У ніжинському гральному закладі правоохоронці вилучили касовий апарат, сервер, а також 17 моніторів і системних блоків.

Розслідування триває в рамках двох кримінальних проваджень, відкритих за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом), що карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Правоохоронці і надалі тримають руку на пульсі, адже ліквідація грального бізнесу на території області – це одне з найболючіших питань у Чернігівській області.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button