Кримінал

«Крохмаль» Блауша розсекретили: офіційний висновок експертизи

Триває досудове розслідування обставин ДТП у спальному районі Олександрівка, коли автомобіль збив школяра на велосипеді. Поліція обіцяла зробити розслідування максимально публічним і повідомляє громадськість про результати експертизи пакетиків із білим порошком.

Експертиза встановила, що це психотропна речовина – амфетамін. Наразі поліція чекає результатів низки інших експертиз, які дадуть відповідь про приналежність великої кількості синтетичних наркотиків.

Про це повідомляє поліція Чернігівщини.

Експертні дослідження призначені для уточнення зібраної інформації та максимально повного і об’єктивного встановлення справжності отриманих свідчень. На жаль, ці дослідження не можуть дати моментальну відповідь на всі запитання. Це тривалий процес, він потребує декількох днів, а в окремих випадках — і місяців. Після отримання результатів досліджень поліція зможе зі 100-відсотковою точністю сказати, хто і за що саме несе відповідальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримінальний авторитет погрожує матері збитого в Олександрівці хлопчика

Як відомо, 19 травня у мікрорайоні Олександрівка автомобіль наїхав на 11-річного хлопчика. Один з пасажирів викликав «швидку» та разом із батьком допоміг хлопчику піднятися, але потім водій та пасажири залишили місце події.

За даним фактом поліція відкрила три кримінальні провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження), за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) та статтею 135 Кримінального кодексу України (залишення в небезпеці).

Поліція однозначно заявляє, що всі винуваті у кожному зі скоєних правопорушень, незалежно від їхніх посад, суспільного становища, родинних зв’язків тощо будуть притягнуті до відповідальності згідно із законом.

Слідчі дії щодо провадження по ДТП тривають під процесуальним керівництвом міської прокуратури з метою встановлення обставин цього правопорушення.

Ще статті по темі

18 коментарів

  1. Это были не мои наркотики, это другого человека, просто похожего на моего брата!

  2. Челайн очень обтекаемо накропал статейку. Не упоминая имен и фамилий. Вроде и инфу подал и никого не обидел.Помойка.

  3. Це не Челайн писав статейку. А прес служба поліції взагалі-то!

  4. Опачки!!!
    Сначала признание, что «мой брат был участником ДТП»,а теперь — «Это были не мои наркотики, это другого человека, просто похожего на моего брата!».
    А завтра — «Я — не я! И хата не моя!»

  5. не забудьте улицу переименовать в честь этого ничтожества. в украине с 2013 такой тренд в моде

  6. Блауш, вы даже признать очевидного не можете, не я? Ну это вы оставте для своих товарищей, сказки, стыдно за вас, и партию свою позорите, мне как гражданину стыдно за вас!

  7. Я боевой пидарас Ляшко, не трогайте моих людей!!! Скотыняки

  8. Спасибо за поддержку ребята !!!!! Мой син правил не нарушал ехал по обочине ! Я это докажу …..! И ещё очень больно что оставили они его на дороге как мусор …..и убежали. ….

  9. Да там все повязаны между собой… И всё при делах

  10. Зажрались… При Сталине такого цирка не было — расстрел и всё.

    1. тебя за твой «док» первым бы расстреляли не разбирааясь. тройка: «»док»-это что?-хз-расстрелять…и семью, чтоб больше «доков» не было)»

  11. Блауши ви гниди всеодно рано чи пізно сядете.

  12. Есть и другая сторона происшествия. По правилам дорожного движения ребенок до 14 лет на велосипеде не имеет права выезжать на проезжую часть, за это надо наказывать родителей.

    1. Обизнаная ты наша, если ты там была и всё видела можешь за пакетики «з крохмалем» пояснить?

  13. Дело затянут. Или повесят на того, второго. Да, с крохмалом бурно и жидко заднеприводные обделались. Правда, для их электората, хоть колитесь, хоть в садо-мазо-зоо снимайтесь, лишь бы с вилами и про «скотыняк» слышать. Мда. А Вам, Татьяна, искренне желаю раздавить эту мажорную мразоту. Блауш, читаешь ведь. Ничего не звонит, не позванивает? Сзади ничего не сжимается? Не боишься что с таким почетом в городе могут и заменить под выборы? С кредиторами крахмалом будешь рассчитываться? Доля она така переменчивая. Историков спроси

  14. Да блауш сам по дискотекам ходил обдолбаный всяким главном. А тут кто его продвинул,интересно за что????? Каким местом заработал на депутата???

  15. блауш клановца сергея закладчикпросто ездил ложил закладки по городу фоткал их и отправлял наркоманам где их забрать

Back to top button