Суспільство (відео)

Кримінальний авторитет погрожує матері збитого в Олександрівці хлопчика (Відео)

Відлуння ДТП в Олександрівці, коли автомобіль, у якому перебував Андрій Блауш, збив хлопчика на велосипеді. Сьогодні мати дитини Тетяна Синько розказує, що їй погрожують, не виплачують усієї суми на лікування та не визнають потерпілою стороною.

— Вони порушили договір. Я просто не знаю тепер, як буде. Договір про виплату компенсації за лікування. Адвокат усе прорахував, тому що це перелом черепа, дві гематоми, це дуже тяжка травма. Там 205 тисяч гривень. Санаторій, усе, усе включено. Із ким ви спілкуєтесь з їхнього боку?

– Блауш. Ворону я в житті не бачила. Взагалі не знаю, хто такий Ворона.

– Який саме Блауш?

 – Блауш. Андрій. – Що він вам каже?

– Остання розмова була 20 червня. Коли ми виписались, він уже слухавку не бере.

 – У якому стані дитина?

 – Із Божою допомогою ми лікуємось. Ще гематома не розсмокталась.

– Що адвокат радить?

– Я вже нікому взагалі не вірю. Не знаю, що робити. Спілкуюсь із багатьма. Підказують. За правилами дорожнього руху ми були повністю праві. Хлопчик їхав узбіччям. Він нічого не порушував. Навіть слідчий із прокуратури наголосив, що дитина не порушувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Увага. Розшук. Мати збитого хлопчика шукає водія авто

– Вас знайомлять із результатами експертизи?

– Ні. Нас не визнали потерпілими зовсім. Іде зволікання з усіх боків. Я збираю усю інформацію. Вона не в мене вдома. Хай вони навіть не шукають. І потім з усім цим піду до Києва, до Генеральної прокуратури.

– Якісь погрози були?

 – З їхнього боку – ні. Але телефонував кримінальний авторитет і сказав, що «почала рити не там, де треба. І взагалі, давай зав’язуй із цим». Я кажу: «Як зав’язувати, якщо не відомо, що буде з моєю дитиною?» Це якби ми були не праві, але він їхав по узбіччі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція замовчує інформацію щодо «крохмалю» брата Блауша

До речі, досі не готова експертиза щодо так званого крохмалю Блауша, а саме білої порошкоподібної речовини, яку знайшли на місці ДТП. Також дивним здається те, що заявлений як водій авто Андрій Ворона залишається людиною-привидом, якого ніхто не бачив, а всі переговори чомусь веде просто пасажир цього авто Андрій Блауш.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. який кримінальний «авторитет»? її ці ублюдки «розводять» як лошицю, а вона тупо на віру всьому вірить? жоден місцевий справжній «авторитет» за «півників» мазу тримати не буде…

  2. А прізвище цього «авторитета» часом не Ляшко ..?:-)

  3. а где ментозавры защищают бандита

  4. Всіх на вила! Радикалів можна хиба що у спідницю цілувати! Були ви пі…ми і вам було б можна хабарі брати як Зуб! Як Мосійчук! Як Блауш дітей калічити! РадиКали ж це

Back to top button