Кримінал

На Чернігівщині затримали п’яним водія, якого позбавили права керування

Прилуцькою окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно місцевого жителя.

Як встановлено в судовому засіданні, обвинувачений, 1986 р.н., будучи  визнаним судом винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) тапозбавлено права керування транспортними засобами строком на 10 (десять) років, діючи умисно, 17.04.2021 року о 21 год. 15 хв. керував автомобілем ВАЗ 21011, по  вул. Київська поблизу буд. 353 в м. Прилуки у стані алкогольного сп’яніння. За порушення Правил дорожнього руху України щодо нього знову винесено постанову по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху та притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 130 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові п’яний водій скоїв ДТП (Фото)

З 01.10.2019 підсудний неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за ч. 4 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами).

Прокурором у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вина обвинуваченого в умисному невиконанні постанови суду за ч. 1 ст. 382 КК України, визнано судом доведеною.

Вироком Прилуцького міськрайонного суду від 16.07.2021 обвинуваченого визнано винним, та
призначено покарання у виді штрафу розміром 8500 грн.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button