Кримінал

На Чернігівщині двоє розбійників зі зброєю пограбували магазин (Фото)

Протягом трьох діб поліцейські Новгород-Сіверського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області вирахували та затримали дует розбійників, які, погрожуючи зброєю, здійснили розбійний напад на продовольчий магазин в Новгороді-Сіверському.

Пізно увечері 23 квітня до поліції звернулася продавчиня одного з продовольчих магазинів із заявою про розбійний напад. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділу. Жінка повідомила правоохоронцям, що до приміщення закладу зайшли двоє невідомих чоловіків. Погрожуючи насильством та предметом, зовні схожим на пістолет, незаконно заволоділи кілограмовою упаковкою мармеладу та скринькою одного з благодійних фондів. 

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

У скриньці знаходилися гроші, які збиралися на допомогу хворій дитині.

Отримавши прикмети зловмисників та провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, поліцейські вийшли на двох молодиків, жителів Новгород-Сіверського району, старший – раніше судимий учень одного з ПТУ, менший – несудимий нероба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський поліцейський «на гарячому» затримав серійного грабіжника-іноземця

Зловмисників затримали, вони надали правдиві свідчення. В ході проведення слідчих дій у одного з них вилучений пневматичний пістолет марки «Мakаrov».

У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України лиходії затримані та поміщені до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій) — карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.
Триває досудове розслідування, кримінальний дует перевіряється на причетність до аналогічних злочинів.

Ще статті по темі

Back to top button