Кримінал

На Чернігівщині СБУ викрила на хабарі майора поліції

Співробітники Служби безпеки України викрили на систематичному вимаганні хабарів старшого оперуповноваженого відділу карного розшуку одного з міськвідділів поліції в Чернігівській області.

Оперативники спецслужби встановили, що майор поліції налагодив схему отримання неправомірної вигоди від громадян за закриття кримінальних проваджень та уникнення передбаченої законом відповідальності за вчинені правопорушення.

Про це повідомляють у прес-групі управління СБ України в Чернігівській області.

Правоохоронці затримали зловмисника в одному з райцентрів області після отримання хабара в розмірі трьох тисяч доларів США від місцевого мешканця за закриття кримінальної справи за фактом крадіжки.

У межах розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України кримінального провадження вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності поліцейського.

Операція з викриття зловмисника проводилася спільно з територіальним управлінням Державного бюро розслідувань під процесуальним керівництвом прокуратури Київської області.50498915_2016367801732856_3953735043435724800_n

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. Поймать поймали,а доказать и посадить не смогут!

  2. На этом и все… фамилии нет, места преступления нет…

  3. Один не хотел делиться…ех… а ещё другие берут в системе налаженной) пошёл против системы, получи

  4. Нічого йому не буде. Бо теж дасть хабаря і на тому конєц. 150%. Не вірю в справидливісь Української правоохоронні і тим більше судової системи. Ворон ворону око не виклює! Справа і до суду не дійде це більш ймовірно чим осудять і покарають позбавленням волі.І без можливості працювати в правоохоронних органах. Буду брати і далі. Тільки більше і обережніше.

Back to top button