Суспільство

У Чернігові виявили підпільний цех фальсифікату (Фото)

У ході проведення спецоперації «Акциз-2018» та розслідування кримінального провадження, розпочатого за частиною 3 статті 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут і транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу, співробітниками податкової міліції під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області виявлена незаконна діяльність із виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

Підпільний цех, у якому виробляли фальсифікат, був розташований у приватному будинку обласного центру. Виробництво здійснювалось шляхом змішування спирту невідомого походження з водою та іншими харчовими домішками з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво. Потім фальсифікат розливали в скляну тару з логотипами відомих алкогольних напоїв.

Зловмисники реалізовували сурогат на території Чернігівської області, значно поширивши мережу розповсюдження за допомогою інтернет-ресурсів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гру закінчено: поліція закрила гральний заклад.

Потужність виявленої гуральні перевищувала 2 тисячі літрів фальсифікату щомісяця.

За результатами проведених 7 обшуків в місцях виготовлення і зберігання фальсифікату, а також в автомобілі, на якому здійснювалось його транспортування, із незаконного обігу вилучено: 130 літрів спирту; 550 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв; 650 марок акцизного податку України з ознаками підробки; автотранспортний засіб та обладнання для масового виробництва сурогату (шланги, насоси, лійки, порожня тара з нанесеними логотипами торговельних марок.

Загальна сума вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 560 тисяч гривень. Наразі триває досудове розслідування, встановлюють усі обставини вчиненого кримінального правопорушення.

Изображение 006 Изображение 008

Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Автор статьи редкостный долбаеб!!!

Back to top button