Кримінал

На Чернігівщині впіймали рибалку-браконьєра

Під час чергового рибоохоронного рейду водоймами 11 жовтня Чернігівський рибоохоронний патруль спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Чернігівській області на озері «Дейнечі» поблизу с. Слабин затримали чоловіка, який за допомогою поріжевої стіки виловив 6,4 кг риби: щука – 12 шт., карась сріблястий – 1 шт., окунь – 3 шт., білизна – 1 шт., плітка – 15 шт., лящ – 2 шт., плоскирка – 12 шт.

Порушником виявився житель с.Слабин, який протизаконними діями завдав збитків рибному господарству України на суму 6 426 грн. За цим фактом відкрите кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибалку-браконьєра впіймали з 66 кілограмами риби

Складений протокол про адміністративне правопорушення спрямований до Чернігівського районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушника до відповідальності, згідно з чинним законодавством.

Чернігівський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо ви помітили порушення – прохання оперативно повідомляти на телефони «гарячої лінії» відомства: (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57.

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Ще статті по темі

Back to top button