Кримінал

На Чернігівщині засудили двох військовослужбовців за збут психотропів (Фото)

На Чернігівщині за матеріалами СБ України засуджено двох колишніх військовослужбовців-контрактників, які займалися збутом психотропних речовин.

Оперативники спецслужби встановили, що зловмисники діяли за однаковою схемою: закуповували наркотики через зв’язки у кримінальних колах і збували своїм знайомим.

Одного із ділків правоохоронці затримали у вересні 2018 року під час чергової спроби пронести на територію військового містечка партії амфетаміну.

Іншого дилера було затримано в листопаді минулого року в обласному центрі під час реалізації психотропів своєму знайомому.

Про це повідомили у прес-центр СБ України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині проходять антитерористичні навчання

У ході санкціонованих слідчих дій за місцями проживання військовослужбовців вилучено підготовлені до збуту психотропні речовини й обладнання для зважування та фасування наркотиків.

Чернігівський і Деснянський районні суди визнали зловмисників винними у скоєнні злочину, передбаченого ст. 307 Кримінального кодексу України, та призначили покарання у вигляді двох років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вироки набули законної сили.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. а брата мого андрея не посадите!ха ха ха

Back to top button