Кримінал

На Чернігівщині затримали хабарників-поліцейських

Співробітниками СБУ в Чернігівській області 22 травня були затримані слідчий Козелецького ВП Ніжинського ВП та два його колеги, які вимагали неправомірну вигоду у розмірі 5500 грн. у жителя смт. Козелець, за закриття кримінального провадження стосовно останнього.

IMG-992b415536b57e87e84df533260760c7-V

Під час затримання зловмисників в момент передачі їм грошових коштів працівники поліції вчинили опір та намагалися втекти на автомобілі з місця пригоди.

IMG-00819109908714730984ac1015d49b3b-V

Однак в результаті злагоджених дій співробітників СБУ правопорушники були затримані. Грошові кошти, які були передані працівникам поліції, були вилучені з місця пригоди. Наразі тривають слідчі дії.

Ще статті по темі

11 коментарів

  1. Так їм, чмошникам, і треба. А тепер ще й конфіскацію майна і Макошино.

  2. Макошино для них ЕТО санаторий у Харьков дармоедов на 25 -тую

    1. Крайний комментарий «честного» служителя правопорядка походу))

    2. Всего на годишку на Макошино чтоб прочухали жизнь лагерную.

  3. Да, 100% на общую нужно, пусть пацаны повеселятся.

  4. Ну такую сумму тяжело назвать взяткой. Просто сделали показатель на полицейских. Вы не с низов полиции начните а с Верхов. Пусть попробуют накрыть «ВЕРХА» полиции, судов и так далее. Вот там суммы по интересней и сам факт за что они берутся будет гаражное ярче.

  5. Да! Показник 100%! Поліцейских потрібно наказати, однозначно. Але подивіться на них, діти років по 25 максимум! Дурні вони! Покарання, від 5 до 10 з конфіскацією буде для них занадто. А от штраф кожному, так десь по 250 000 грн і по року условно в самий раз!

  6. 100% подстава!!! Если их три человека, то не кажется ли вам Уважаемые, что сумма в 5500 на всех это просто смешно. Марать руки ради 1800 гривен, маразм! Начальники берут в РАЗЫ больше и ничего, а показатели решили сделать на «зеленых» пацанах! Пока будут брать ВСЕ и ВЕЗДЕ ничего хорошего нашу страну не ждет. Какая Европа, мы все в… опе!!!!

  7. НА НАРИ, ЯКІ ДІТИ що ви пишете.
    Подяка Чернігівському СБУ що не зкурвилися та затримують крахоборів-хабарників, це злочинці вони мають сидіти ,як самі садили або відпускати за гроші так тепер зону нюхатимуть замість грошей, якщо суд не підкуплять…яле будемо стежити щоб покарані були по всій жорсткості закону!

  8. Та посмотрите что вы пишете за бред…Какая тюрьма ?.. Сейчас за убийства не сажают, а за 1500 грн посадить.. бред.. сейчас все в мире берут взятки и покрупнее ,но не всех ловят на етом!Тем более не известна вся ситуация…

  9. Закон один для всіх! Що ви пишете ,які діти по 25 років?Це дорослі особи,які з 18 років несуть повну відповідальність за законом України!Діти біля мамкиної спідниці сидять,та у школах, а це «хабарники»!Вони присягу давали,з їх ще більша відповідальність перед законом!Це дивно читати ,коли виправдовують хабарників,куди ми катимося?!((
    А замарати руки в 1800 грн.це не моразм,це порушення закону,використання службових повноважень у особистих цілях+хабарництво!!!Та і це з одного 1800,а скільки з інших за місяць вони можуть набрати?!За день «разобляти»на одного 1800 грн -це що ,мало??Відмазують бандитів від покарання,які потім по світу ходять і вам посміхаються, без покарання! Сподіваємося на справедливий суд.

Back to top button