Кримінал

На Чернігівщині затримали трьох молодиків, які викрали мотоцикли

Співробітники Чернігівського райуправління поліції встановили осіб, які підозрюються у викраденні наприкінці жовтня двох мотоциклів однієї моделі. Вцілілу частину викраденого у зловмисників вилучено.

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

При зверненні із заявою до поліції 49-річний потерпілий власник мототехніки зазначив, що зниклі транспортні засоби марки «Восход» зберігалися в одному гаражі та відрізнялися лише кольором: один – зелений, інший – помаранчевий.

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів чернігівські поліцейські встановили особи всіх причетних до незаконного заволодіння мотоциклами. Це троє юнаків, мешканці одного з селищ Чернігівського району. Вони зізналися у скоєному та надали правдиві свідчення.

Під час проведення санкціонованих обшуків у зловмисників поліцейські виявили рештки викрадених мотоциклів. Юнаки розібрали техніку на запчастини та з двох мотоциклів склали один. Викрадене майно в них вилучене.

Слідчий Чернігівського райуправління поліції готує повідомлення фігурантам про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України). Зловмисникам загрожує до 8 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button