Кримінал

На Городнянщині двоє браконьєрів незаконно наловили риби на 118 тисяч гривень

6 квітня Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду разом з представниками Сектору водної поліції ГУНП області на водоймах Чернігівського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

На озері Черемошне, поблизу м. Городня Городнянської громади викрито двох місцевих мешканців, які в період нересту ловили рибу з човна за допомогою заборонених знарядь лову — 15 од. сіток зяберних (одностінних), загальною довжиною понад 830 метрів. В протизаконний спосіб порушники добули майже 50 кг риби: карась сріблястий — 63 екз., сом — 3  екз. та 1 екз. рака. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 118 286 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові четверо чоловіків поцупили радіатор з колишнього навчального закладу

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група ГУНП у Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушників складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ будуть направлені до Городнянського районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Водні біоресурси, заборонені знаряддя лову та гумовий човен вилучено.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Ще статті по темі

Back to top button