Кримінал

Ніжинські поліцейські затримали торгівця психотропами

Оперативники Ніжинського райуправління поліції викрили 31-річного місцевого мешканця, який збував наркотичні засоби та психотропні речовини. Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

 Оперативники поліції отримали інформацію про чоловіка, який займається торгівлею наркотиками та задокументували факти збуту психотропних речовин «Альфа PVP».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині поліцейські під час обшуку вилучили наркотиків на понад 20 тисяч гривень

Поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали зловмисника. В його автомобілі правоохоронці провели санкціонований обшук. В ході слідчих дій поліцейські виявили та вилучили зіп-пакети з наркотичною речовиною та інші речові докази.

Вилучені предмети та речовини направлені на експертне дослідження.

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий ніжинської поліції готує повідомлення фігуранту про підозру за ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Вона визначає відповідальність, зокрема, за збут психотропних речовин, вчинений повторно. Такі дії караються позбавленням волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button