Кримінал

Ніжинцю за спробу хабара у 1600 гривень світить до 4 років

За процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 30-річному чоловіку у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція надання неправомірної вигоди службовій особі за не вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади та службового становища).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині СБУ викрила на хабарі майора поліції

Як з’ясувалося, мешканець м. Ніжина запропонував працівнику поліції неправомірну вигоду у розмірі 1600 грн за непритягнення до адміністративної відповідальності та незатримання транспортного засобу.

Наразі досудове розслідування триває.

Для встановлення всіх обставин події проводяться слідчі (розшукові) дії.

Довідково: у разі доведення вини фігуранту загрожує від 2 до 4 років обмеження або позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Народ теперь что бы подтянуть живот, накачать пресс, убрать бока и сделать тело красивым не нужно сидеть на диетах и заниматься в спортзале! Недавно опробовал уникальный пояс миостимулятор с помощью которого я убрал пузо и накачал пресс, руки и спину всего за две недели не выходя из дома (просто надел и включил). На днях купил пояс девушке, и вышло в 2 раза дешевле чем я брал, советую купить пока такая акция! А вычитал о нем у этого чувака —— http://gg.gg/moipres

Back to top button