Кримінал

П‘яні розваги: жінка вкрала з онкодиспансеру крісло-візок (Відео)

14 червня близько 20-ї вечора до поліції надійшло повідомлення, що знайшлося крісло-візок, викрадене того ж дня з Чернігівського обласного онкодиспансеру. Заявник повідомив, що має інформацію про особу, яка забрала крісло з приміщення медзакладу. На місце направили один з екіпажів патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молоді «працівниці» пенсійного фонду розвели пенсіонера на 100 тисяч

Прибувши за вказаною адресою, патрульні з’ясували, що працівниця онкодиспансеру звернула увагу на вулиці на двох жінок, одна з яких везла в кріслі-візку іншу. За її словами, обидві жінки були нетверезими. Ту, що везла крісло, заявниця впізнала – це колишня працівниця того ж медичного закладу. На запитання, що трапилося, колишня колега відповіла, що вони з подругою розважаються, катаючись у кріслі-візку. Також нетвереза пані повідомила, що засіб пересування вони взяли на її колишньому місці роботи. Заявниця повернула візок до медичного закладу, туди ж вона викликала і поліцію.

Розповідь про крадіжку підтвердило відео з камер спостереження, яке правоохоронцям надала адміністрація диспансеру, а також повідомлення про двох невідомих, які заволоділи медичним устаткуванням, зареєстроване в поліції.

Отримавши всі дані на колишню працівницю онкодиспансеру, патрульні виїхали до місця її мешкання. Жінка перебувала вдома і дійсно мала ознаки алкогольного сп’яніння. Пояснивши причину, з якої до неї завітали, співробітники поліції доставили громадянку до Чернігівського відділу поліції.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. рогова светлана николаевна!вещь док у нее

  2. это наркоманка живет проспект мира 210/37 я видел как они котили каляску к ней домой

Back to top button