Кримінал

Патрульні в Чернігові затримали гонщика-порушника

Сьогодні вдень екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування, що в напрямку центру Чернігова рухається автомобіль Mercedes-Benz C Class, водій якого порушує правила дорожнього руху.
Про це повідомляє патрульна поліція Чернігівської області.

Один із патрульних екіпажів виявив розшукуваний транспортний засіб на проспекті Перемоги. Інспектори подали водієві світловий та звуковий сигнали зупинитися, які той проігнорував. Mercedes раптово почав набирати швидкість і віддалятися.

Розпочалося переслідування.
Легковик мчав вулицями Чернігова, створюючи аварійні ситуації, кілька разів мало не наїхав на пішоходів і працівника ремонтної бригади. Своїми діями водій наражав на небезпеку не тільки себе, а й інших учасників дорожнього руху.

На вулиці Пухова охоронці порядку заблокували автомобіль-утікач, змусивши водія зупинитися.
Інформація підтвердилася, за кермом авто перебував 29-річний чернігівець, позбавлений права керування транспортними засобами. Також з’ясувалося, що номерний знак на автомобілі йому не належить.

Патрульні склали на кермувальника кілька адмінматеріалів, а саме: за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права), ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), ч. 2 ст. 122 (Порушення правил обгону) та ч. 1 ст. 121-3 (Керування транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу) КУпАП. Автомобіль доправлений на арештмайданчик.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button