Кримінал

Поліцейські притягли до відповідальності водія, який дрифтував у центрі Прилук

Ввечері 24 лютого поліцейські отримали повідомлення від обурених мешканців Прилук про небезпечні маневри автомобіля «Subaru» біля центральної площі міста. В результаті значної мобілізації сил та інтенсивної роботи поліція встановила особу правопорушника.

Мешканців Прилук обурила нахабна та небезпечна поведінка водія, який навмисне створював аварійні ситуації у центральній частині міста. Своїми небезпечними маневрами молодик наражав на небезпеку пішоходів та інших учасників дорожнього руху. Очевидці поскаржилися на його дії до поліції, паралельно ще й виклавши у соцмережах відеозаписи правопорушення, свідками якого стали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках поліцейські розшукали та повернули додому зниклу пенсіонерку

Поліцейські негайно відреагували на виклик та прибули на місце події, однак правопорушник встиг звідти поїхати у невідомому напрямку. Поліції довелося провести значну розшукову роботу, вивчити відеозаписи камер відеоспостереження у зоні виклику та на під’їздах до неї, опитати численних очевидців і свідків події.

Як наслідок, поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився 21-річний прилучанин. На чоловіка складено протокол за частиною 4 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил дорожнього руху, що спричинили створення аварійної обстановки). Її санкція передбачає накладення штрафу в розмірі до сорока неоподаткованих мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Правоохоронці вилучили у порушника водійське посвідчення та скерували адмінматеріали до суду.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button