Кримінал

Поліцейські вилучили у мешканця Чернігівського району наркотики та боєприпаси

Співробітники Чернігівського райуправління поліції під час проведення санкціонованого обшуку у жителя району виявили та вилучили наркотичні речовини, димові гранати, набої до стрілецької зброї та близько 5 кг пороху. 

Днями поліцейські отримали інформацію, що житель одного з сіл Чернігівського району зберігає у себе вдома наркотики.

Під час проведення санкціонованого обшуку в будинку, гаражі та інших господарських приміщеннях зловмисника поліцейські виявили та вилучили: згортки з подрібненою рослинною речовиною, 200 набоїв різного калібру, дві димові ручні гранати та близько 5 кг пороху.

Вилучене направлено на експертизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині військового рф засуджено до 12 років позбавлення волі за жорстоке поводження та незаконне утримання цивільної особи

За цим фактом слідчий поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

За найтяжчою зі статей зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button