Кримінал

Поліція Чернігівщини затримала групу розбійників, які напали на пенсіонерів (Фото)

Сьогодні вночі поліцейські затримали п’ятьох чоловіків, віком від 30 до 45 років, які вчинили розбійний напад на родину пенсіонерів у Сновську.

Як розказав начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Едуард Альохін, близько опівночі 24 липня група осіб у балаклавах і темному одязі проникла до будинку пенсіонерів середнього достатку в Сновську. Там вони били подружжя, погрожували застосувати ніж, а потім зв’язали та закрили їх у підвалі будинку. Зловмисникам вдалося заволодіти золотом, гладкоствольною рушницею та грошима (3 тисячі доларів і приблизно 35 тисяч гривень).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Коропському районі чоловік скоїв розбійний напад на літню жінку

Щойно пенсіонерам вдалося вибратися з підвалу, вони зателефонували в поліцію. Вже за півгодини після цього завдяки злагодженим діям Управління карного розшуку ГУНП у Чернігівській області та Сновського і Городнянського відділень поліції автомобіль із підозрюваними вдалося затримати на в’їзді в Городню.

Як встановили поліцейські, вищезгадані особи мають за плечима кримінальний шлейф: вони були засуджені за розбої, грабежі, заволодіння транспортними засобами. Більшість учасників розбійного нападу останнім часом проживали на території Одеської області. Серед них є громадяни Молдови та України.

Поліція розслідує провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій, поєднаний із проникненням у житло. Підозрювані затримані в порядку статті 208 КПК України та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Тепер їм загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Поліція встановлює ймовірну причетність групи чоловіків до інших майнових злочинів.

Поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button