Кримінал

Поліція взялася за справу побиття покупця в одному з гастрономів Прилук

До Прилуцького відділу поліції звернувся громадянин із заявою про те, що біля місцевого магазину його кілька разів ударили в обличчя.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

На своїй сторінці у соціальній мережі потерпілий зауважив, що причиною конфлікту стало мовне питання. Деякі ЗМІ стверджують, що цей прилучанин – помічник журналіста одного із всеукраїнських видань, але поліцейським він назвався безробітним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині на пенсіонерку напали злочинці через 4 літри самогонки.

Як встановили правоохоронці, чоловік уже не вперше сперечався з цією продавчинею. До словесної перепалки долучилися інші відвідувачі магазину, а вже надворі заявника кілька разів ударив по обличчю знайомий продавчині. Потерпілий звернувся до лікарів і поліції.

Інформація внесена до журналу єдиного обліку. Діям кривдника надається правова оцінка. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Ми повідомляли, у Прилуках побили місцевого активіста Сергія Трушкіна. Напали через те, що в магазині він попросив обслуговувати українською мовою.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Я думаю что мы живём в демократичной стране и каждый может говорить на каком хочет языке ….Я В!ЛЬНО РОЗМОВЛЯЮ УКРА!.НСЬКОЮ но почемуто быстрее выходит суржиком…так же как и у б ольшинства прилучан…а доставать из за этого человека зачеееем!!!! А беженка ведь не от хорошей жизни….ведь к нам же а не в россию….а по морде получил поделу нечего доставать чужую жену…и разжигать вражду уже по горло сыты….а для ВИВЧЕННЯ УКРА!.НСЬКО!.МОВИ ПОТР!БЕН ЧАС. Потр!бно добре в усьому роз!браться!!!!

Back to top button