Кримінал

Поліція з’ясовує обставини смертельної ДТП

08 квітня близько 21.00 год. на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що по вул. Б. Хмельницького в м. Бахмач трапилась дорожньо — транспортна пригода.

На місце події негайно прибули працівники сектору реагування патрульної поліції, слідчо оперативна група та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП на Чернігівщині загинули два пішоходи

Правоохоронці з’ясували, що невідомий водій керуючи автомобілем газель, рухаючись по вул. Б. Хмельницького в напрямку центру м. Бахмач, здійснив наїзд на пішохода та зник з місця пригоди.
Потерпілого з тілесними ушкодженнями доставили каретою швидкої допомоги до лікарні, де дорогою від отриманих тілесних ушкоджень він помер.

Встановити та розшукати особу водія, транспортний засіб протягом декількох годин — правоохоронцям вкотре допомогла система відеоспостереження «Мережа Безпеки», яка продемонструвала свою високу ефективність.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України. Водія в порядку статті 208 КПК України затримано, а транспортний засіб вилучено. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Також керівництво Бахмацького відділу поліції висловлює вдячність голові Бахмацької районної ради, голові Бахмацької районної державної адміністрації, міському голові м. Бахмач та депутатам районної та міської ради за виділені кошти та надану допомогу у встановленні та обслуговуванні камер відеоспостереження, які допомагають поліцейським у розкритті злочинів.

Бахмацький відділ поліції

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button