Кримінал

Правоохоронці затримали «на гарячому» банду автокрадіїв

Нічна вилазка крадіїв закінчилася плачевно – зловмисники були затримані «на гарячому».

Про це ЧЕline повідомили у Секторі комунікації ГУНП в Чернігівській області.

Вночі наряд групи реагування роти поліції охорони Управління поліції охорони в Чернігівській області під час перевірки гаражного автокооперативу виявив підозрілий автомобіль «Рено Кенгу», який знаходився біля одного з гаражів. Побачивши поліцію охорони, громадяни спробували втекти, але це їм не вдалося.

В затриманому автомобілі знаходилися троє чоловіків. Під час перевірки транспортного засобу на борту був виявлений двигун човновий, два самовари, набір інструментів та рибальське спорядження. Пояснити причину свого пізнього перебування в автокооперативі та походження виявлених речей громадяни не змогли.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, якій поліцейські охорони передали затриманих. Правопорушниками виявилися чернігівець та двоє жителів Полтавщини.

Зранку до чергової частини із заявою звернувся власник гаражу, який повідомив, що вночі невстановлені особи, пошкодивши замок вхідних воріт гаражу, викрали ехолот, рибальське спорядження, два самовари, автозапчастини, 5500 гривень, два льодоруби, болгарку та човновий двигун.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) -карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button