Кримінал

Розбійник отримав 9 років позбавлення волі з конфіскацією

Деснянським районним судом м. Чернігова 03.05.2019 завершено розгляд обвинувального акту, скерованого Чернігівською місцевою прокуратурою, відносно місцевого мешканця, якого обвинувачували у вчиненні розбою, вчиненого повторно (ч. 2 ст. 187 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура розслідує ДТП з восьмирічною дитиною

Прокурором Чернігівської місцевої прокуратури у суді доведено, що 20.10.2018, близько 05:50, обвинувачений, знаходячись біля буд. 44 по пр.  Миру, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, з метою особистого збагачення, з погрозою застосування насильства, небезпечного для здоров’я потерпілої жінки, діючи повторно,  здійснив напад на неї, який виразився у демонстрації ножа та погроз його застосування, після чого відкрито заволодів з її рук грошовими коштами в сумі близько 400 гривень, що належать останній, чим спричинив матеріальну шкоду на вказану суму.

У судовому засідання обвинувачений свою вину у вчиненому не визнав.

Прокурором надано суду беззаперечні докази причетності обвинуваченого до вчиненого, а саме: допитані у судовому засіданні потерпіла, свідки кримінального правопорушення, які підтвердили та впізнали в обвинуваченому особу, яка вчинила злочин. Також судом досліджено письмові та речові докази, які в своїй сукупності повністю спростували захисну версію обвинуваченого.

Суд погодився з позицією прокурора та потерпілого щодо виду та міри покарання.

Суд своїм вироком визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна обвинуваченого.

До вступу вироку у законну силу, обвинувачений буде утримуватись у Чернігівському слідчому ізоляторі.

Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button