Кримінал

Санта-Барбара по-ічнянськи: за борги — в реанімацію

До Ічнянського відділу поліції 4 лютого звернулась 28-річна жінка та повідомила про те, що 1-го лютого близько 22:00 в місті Ічня її чоловіку, 30-річному мешканцю міста, завдали тілесних ушкоджень знайомі брати.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

На сьогодні жінка перебуває разом із чоловіком у Чернігівській обласній лікарні в реанімаційному відділенні, діагноз: черепно-мозкова травма, пластинчата субдуральна гематома скронево-лобної частини голови.

Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що потерпілий і 26-річний мешканець міста Ічня тривалий час працювали у приватного підприємця, 43-річного мешканця міста Ічня, виготовляли ковані вироби.

У жовтні 2016 року вони звільнилися з роботи, але мали борги перед підприємцем, у зв’язку з чим чоловіки зустрілися з колишнім роботодавцем і його 37-річним братом у місті Ічня по вулиці Святопреображенській біля магазину «Металопрокат».

Як розповів свідок, коли він і потерпілий прибули на зустріч, до нього підійшов підприємець, між ними виникла сутичка, а через декілька хвилин він виявив потерпілого непритомним на землі із закривавленим обличчям.

За даним фактом працівниками поліції відкрите кримінальне провадження. Проводиться перевірка.

Ще статті по темі

Back to top button